Intur Palacio San Martin


Boka hotell i MadridMed ypperligt läge i Madrids centrum ligger detta fyrstjärniga hotell med varm, klassisk inredning. Komforten är hög och servicen utmärkt, och den som vill ha nära till stadens största turistattraktioner såsom Plaza Mayor, La Puerta del Sol och El Palacio real har på Hotel Palacio San Martín ett gyllene läge mitt emot det anrika klostret El Convento de las Decalzas Royales. Klostret är än idag bebott av nunnor, men är samtidigt en välbesökt turistattraktion.hotell i Madrid

Trots sitt fantastiskt centrala läge är det tyst och lugnt på rummen; man slipper buller från gatorna och kan njuta av riktigt god sömn i de stora, sköna sängarna. Inredningen i rummen ger en exklusivt hemtrevlig känsla. Vill man ta sig från centrum med allt vad det har att erbjuda så ligger både Operas och Callaos tunnelbanestationer nära.
Bland Palacio San Martíns bekvämligheter finner man bland annat rumsservice, gratis internetuppkoppling, TV, gym och bastu, A/C, tvättservice och hiss. Det är ett bekvämt och trevligt hotell med både kafé och restaurang samt en generös frukostbuffé för alla gäster.

Klicka här för att se mer hotell i Madrid.