Hotel Ritz Madrid GL


Boka hotell i MadridVill du uppleva sann glamour, lyx och komfort under din vistelse i Madrid så är Ritz det självklara valet av hotell. Här finner man sidenklädda soffor, kristallkronor och vackert vävda mattor i överflöd. Inredningsfärgerna är varma och går till stor del i vinröda, guldiga och benvita toner och gardinerna är draperade vattenfall av krispig rysch. Allt från trädgård till lobby, bar och sviter är lika exklusivt inredda i romantisk Belle Epoque-stil. Hotell Ritz är en oas av extravagans mitt i Madrid.hotell i Madrid

Bekvämligheter som gym, spa och gratis internet i hela byggnaden är självklarheter. Vidare är hotellets restaurang Goya flera gånger utsedd till Spaniens bästa, och uteserveringen är som tagen ur en romantisk filmscen med vita dukar, korgstolar och prunkade grönska. Blir man sugen på en kopp eftermiddagskaffe eller -te och en mumsig macka, nybakade scones eller en delikat bakelse så kan man inta detta i den tjusiga lobbybaren. För den som behöver varva ner efter en lång dags shopping, sightseeing eller teaterbesök så är den gedigna hotellbaren öppen och serverar allt från exklusiva viner till professionella cocktails.

Ritz ligger i centrala Madrid med gångavstånd till de bästa shoppingstråken, de mest intressanta museerna och stadens bästa restauranger och nattliv.

Klicka här för att se mer hotell i Madrid.