Catalonia Plaza Mayor


Boka hotell i MadridBeläget i Madrids hjärta, strax intill det gigantiska torget Plaza Mayor och alldeles i närheten av det symboliska landmärket Puerta Del Sol, ligger det nyrenoverade, fyrstjärniga lyxhotellet Catalonia Plaza Mayor. Madridresenären som önskar närhet till stadens kulturella och kommersiella stråk, samtidigt som denne vill ha hög standard på sitt boende under besöket, kommer att älska Catalonia Plaza Mayor. Härifrån tar man sig med enkelhet till Madrids främsta museer, teatrar, barer och restauranger.hotell i Madrid

Bland bekvämligheterna på detta rymliga och eleganta hotell finns gratis Wi-Fi, en generös frukostbuffé, möjlighet att träna på gym eller att ta ett avslappnande bad i den härliga bubbelpoolen, dricka och äta smått och gott i snackbaren eller inta en mer sofistikerad måltid i restaurangen. Alla dessa bekvämligheter finns inom hotellets väggar och inredningen är mycket fräsch i stilren design och sobra färger.

Den som vill uppleva vad Madrid har att erbjuda i shoppingväg märker snart att Catalonia Plaza Mayor är en exceptionell utgångspunkt eftersom de stora shoppingstråken ligger precis runt hörnet.
Vill man någon gång ta sig från Madrids centrum så ligger tunnelbanestationen Anton Martin bara 100 meter bort och tågstationen Atocha cirka en kilometer från Catalonia Plaza Mayor.

Klicka här för att se mer hotell i Madrid.